Eksploro NuN

Shtëpia Botuese "NuN" themeluar në vitin 1999, bën botime të librave Islam për shoqërin shqiptare, poashtu ajo tani prezanton botimet dhe librat në uebfaqen officiale të saj nun.com.mk për gjithë përdoruesit nga bota.

Shfletoni Arkiven

Arkiva Online

Libri është shok që nuk të bën hipokrizi, nuk mërzitet duke qëndruar me ty, nuk të qorton nëse e anashkalon dhe nuk të përhap sekretet kurrë, poashtu dija është ndër shkaqet më të rëndësishme të lumturisë, andaj bëje librin, mjetin e dijes, shoqërues tëndin të përhershëm.

Shfletoni Arkiven

Na kontaktoni

Mos hezitoni për të na kontaktuar për ndihm në lidhje me çmimet e librave ose diçka që ka të bëj me faqen tonë në përgjithësi, librat mund ti bleni në duqanin tonë ose duke i porositur online ne rjetet sociale të tona.

Na kontaktoni

Na vizitoni.

UL.149 BR.42 Skopje,
North Macedonia, 1080

E Hënë, 10am - 5pm
E Martë, 10am - 5pm
E Mërkurë, 10am - 5pm
E Enjte, 10am - 5pm
E Premte, 10am - 5pm
E Shtunë, 10am - 5pm
E Diel, Mbyllur

Merrni Udhëzimet