Banoret e shpellës 

Banoret e shpellës 

Banoret e shpellës 

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Ne po të rrëfejmë saktë çështjen e Banorëve të Shpellës, Ata ishin disa djelmosha, kishin besuar Zotin e tyre dhe Ne i forcuam në rrugën e drejtë." [Kehf:13]

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi 
BOTUES: Shtëpia Botuese "Krenaria"
FAQET: 401