Bëhu Hadixheja e tij ! 

Bëhu Hadixheja e tij ! 

Bëhu Hadixheja e tij ! 

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Të bëhesh Hadixhja" e tij duhet kënaqur dhe plotësuar dëshirat e bashkëshortit në çdo mënyrë të mundshme, ta lavdërosh në vend që ta kritkikosh, ta falësh, në vend që me të të hidhërohesh, ta lehtësosh atë në çdo situat, në vend që t'ia vështirësosh, të besosh në të, në vend që ta nënçmosh, në të njëjtën kohë të jesh mbështetse dhe përkrahse e tij, në vend që të jesh barrë për të. Ty Hadixha e të cilit dëshiron të jesh përjetësisht.

AUTOR: Edina Çokiç
PËKTHEU: Nig’jar Bajrami Hoti
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 138