Forma e namazit 

Forma e namazit 

Forma e namazit 

Regular price 360.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Nasrauddin Albani u lind në Shkodër, në vitin 1332H (1914) në një familje fetare. Babai i tij, Nuh ef.Nexhati Albani kishte kryer studiment e sheriatit në Stmabloll dhe qysh në Shqipëri njihej si dijetar.

Ky dijetar pas vete ka lënë mbi 200 vepra, disa në volume e disa në fleta, prej tyre jan botuar 70sosh.

Me librin "Forma e Namazit" të shejh Albanit jemi njoftuar qysh ne gjysmën e viteve të tetëdhjeta të shekullit 20 kur ende fshehurazi lexonim literaturën islame nga droja e pushtetit të athëhershëm komunsit.

Menyra e faljes së namazit nga Al-Albani.

AUTOR: Nasiruddin Albani
Përkthehu: Lulzim Imeri
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 160