Menaxhimi i Kohës

Menaxhimi i Kohës

Menaxhimi i Kohës

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Eshte shum e veshtire te gjejme kapitull te Kuranit, profetike apo biografi te ndonje shoku te te Derguarit  e te mos hasim ne ndonje reflektim administrativ, qe  nuk permban  udhitime per udhezime  racional te burimeve, dhuntive dhe potencialeve njerezore , e qe nuk therret ne cilisi te cmuara si durimi, kujdesi, eliminimi i kapricove  dhe ndertim  te vetedisiplines, apo qe te mos ftoje ne vepra te mira , ne planifikim te drejte, organizim  te mirefllte, udhizim dhe vetekontroll. 

Thenia "koha eshte flori" eshte shume e perhapur, por ne fakt ajo eshte me e vlefshme se nuk ka cmim. Ne ekonomi, koha llogaritet si njera nga pese burimet kryesore se bashku me njerezit , lenden e pare, pajisjet dhe informatat.P rej tyre, koha ze nje vend te rendesishem, sepse nese menaxhohet ne menyre te duhur,ajo mund ti maksimizoje sukseset e kater te tjerave.Edhe ne aspektin personal, per dike thuhet se menaxhon kohen ne menyre efektive, nese ai e zhvillon jeten dhe aktivitetin e tij ne po te njejten menyre.

Autor: Halid el-Xherajsi
Titulli: Time Managment from Islamic and Administrative Perspective
Përkthyes: Armend Haxhiu
Botues: Shtëpia Botuese "Gjurma"
Faqe: 180