Ty nga Zemra

Ty nga Zemra

Ty nga Zemra

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ty, që je në kërkim të më të mirës, që tymon të ngritesh dhe nuk iq do të keqen askujt.

Ty, ta dhuroj këtë, nga zemra.

Autor: Ekrem B. Avdiu
Faqe: 155
Botues: Gjurma