Shitblerja Murabaha Dhe Aplikimet Bashkëkohore Të Saj

Shitblerja Murabaha Dhe Aplikimet Bashkëkohore Të Saj

Shitblerja Murabaha Dhe Aplikimet Bashkëkohore Të Saj

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Zhvillimet  aktuale  dhe krizat ekonomike qe Jane duke u shfaqur  dekadave te  fundit e bejne edhe me bindese faktin se kamata eshte nje fitim i sigurt perballe nje investimi i cili mun dte jete edhe i pasuksesshem, prandaj eshte e nevojshme qe njerezit te hulumtojne per menyra investimesh te cilat mund te konsiderohen si alternative e sitemit bankar me kamate. 

Jurisprudenca islame posedon platformen ekonomike, bazen e shendoshe dhe parimet e qarta  per te ndertuar nje sistem efektiv  ekonomik dhe financiar, larg elementeve qe demtojne ekonomine e nje vendi apo te individit, ndryshe nga mund te paraqitet nga dikush.Keshtu le te kuptojme se kur Islami e ndaloi kamatën nuk e beri vetem duke ngritur dilema dhe vene kufizime,por duke ofruar alternativa dhe zgjidhje. 

Autor: Alaudin Abazi
Faqe: 355
Botues: Gjurma