Ramazani Kthesë dhe Shpresë

Ramazani Kthesë dhe Shpresë

Ramazani Kthesë dhe Shpresë

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

As për së afërmi nuk pretendoj se kjo është e tëra. Por dëshira ime ishte që të bëja një gërvishtje të lehtë në mendjen, ndërgjegjen dhe shpirtin e secilit, duke filluar prej vetes, gjitjmonë duke e pasur në mendje se ky muaj na jep mundësinsë që të bëjmë një ndryshim tejet pozitiv në jetët tona.

Autor: Ekrem Avdiu
Faqe: 105
Botues: Gjurma