Inkurajimi dhe Kercenimi

Inkurajimi dhe Kercenimi

Inkurajimi dhe Kercenimi

Regular price 180.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër
Allahu i Madheruar e ka edukuar njerezimin permes shpalljes duke e udhezuar drejt se mires dhe duke e nxitur qe ti  permbahet asaj dhe njekohesisht duke ia treguar te keqen dhe duke ia terhequr verejtjen qe te largohet prej saj. Metodologjia e nxitjes (e stimulimit) dhe e frikesimit eshte nje metodologji edukative qe ne pajtim me natyren e njeriut mund te jete shume efikase. Duke qene e tille, gjate leximit te Kur'anit ne hasim ajete ne te cilat pershkruhet xheneti dhe permendet rruga dhe veprat qe te cojne drejt tij si dhe xhehenemi, rruga dhe veprimet qe te cojne drejt tij. Bazuar ne Kete, njeriu Ka nevoje qe ne jeten dhe ne veprimtarine e vet te jete vazhdimisht i motivuar nga ndjenja mbikqyrjes se vazhdueshme nga Allahu i Madheruar. Stimulues i vecante per njeriun ne kete drejtim do to jete padyshim njohuria per shperblimet qe Allahu ka pergatitur per mireberesit dhe ndeshkimi qe i  pret keqberesit clhe ndeshkimi qe i pret keqberesit dhe kriminelet nese nuk përmirësohen.

TITULLI I PLOTË: Et-Tergbiu Uet-Terhib
AUTOR: El-Hafidh El-Mundhiri
PËKTHEU: Muhamed Dolaku
BOTUES: Shtëpia Botuese "Gjurma"
FAQET: 605