Vetëm një Minut

Vetëm një Minut

Vetëm një Minut

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pozitiviteti, kuraja, guximi, shpresa, motivimi, këmbëngulja dhe të tjera cilësi si këto ushqehen shumë këndshëm dhe hijshëm nga ky libër tregimesh motivuese, që ka në dorë lexuesi i nderuar.

Titulli: Vetëm një minutë (Tregime motivuese)
Përmblodhi: Elmaz Fida
Faqe: 526
Formati: A5
Viti i botimit: 2016
Botues: Furkan