Deti i kthjellët i devotshmërisë

Deti i kthjellët i devotshmërisë

Deti i kthjellët i devotshmërisë

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Lumturia e vërtetë qëndron në devotshmërinë e zemrës, ndërsa fatkeqësia qëndron në zvetënimin e saj. Lumturinë e vërtetë zemra e gjen duke besuar në All-llahun dhe është e qetë vetëm atëherë kur përmendet ai.

Titulli: Deti i kthjellët i devotshmërisë
Autor: Ahmed Ferid
Përkthyes:Dr. Selim Sylejmani
Faqe: 400
Formati: B5
Viti i botimit: 2012
Shtëpia Botuese "Furkan"