Ku Qëndron Problemi

Ku Qëndron Problemi

Ku Qëndron Problemi

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

A qëndropn problemi ynë në mosekzistimin e mjekut, i cili do të mund ta sjellë diagnozën, apo në mosekzistimin e ilaçit efikas për evitimin e sëundjes? Apo në atë se vetë pacieneti nuk e pranon ilaçin dhe nuk i përshtatet atij.

Titulli: Ku qëndron problemi
Autor: Jusuf Kardavi
Përkthyes: Bashkim Aliu
Faqe: 108
Formati: A5
Viti i botimit: 2018
Botues: Furkan