Portret i të riut Musliman

Portret i të riut Musliman

Portret i të riut Musliman

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Rinia është ajo forcë më vitale e shoqërisë e cila mund t'i artikulojë drejtë dhe t'i vë në jetë me sukses kërkesa e shoqërisë. Këto janë fakte të pakontestueshme dhe të qarta në mënyrë të kristaltë, sepse faqet e historisë botërore janë të mbushura përplot shembuj ku demonstrohet angazhimi i rinisë në transformimin e shoqërieve dhe prirjen e tyre drejt mirëqenies.

Titulli: Shkrime Ramazani
Autor: Bashkim Aliu
Faqe: 124
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Botues: Furkan