Vdekje dhe Dëbim

Vdekje dhe Dëbim

Vdekje dhe Dëbim

Regular price 500.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ishte demografia ajo që më çoi drejt hulumtimit të spastrimit etnik të myslimanëve osmanë. Kur fillova studmet rreth demografisë osmane, zbulova, për habinë time, se askush nuk e dinte me të vërtetë se sa mysliman kishte patur në kohërat osmane.

Autor: Justin McCarthy
Titulli: DEATH AND EXILE - The Ehnic Cleasing of Ottoman Muslims 1821-1922
Faqe: 365
Botues: ALSAR