Prezentimi i Përgjitshëm i Fesë Islame

Prezentimi i Përgjitshëm i Fesë Islame

Prezentimi i Përgjitshëm i Fesë Islame

Regular price 0.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër nuk u detikohet dijetarëve, apo juristëve islam (fakihave), por muslimanëve që nuk merren me shkencat fetare dhe jomuslimane, që dëshirojnë ta njohin Islamin.

Titulli: Ta'rif am bidinal -Islam"
Autor: Ali Tantavi
Përkthyes: Adnan Misni
Faqe: 158
Botues: Historitë Islame