Vdejka dhe jeta në varr 

Vdejka dhe jeta në varr 

Vdejka dhe jeta në varr 

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

çështja e vdekjes dhe e jetës në varr më ka preokupuar për një kohë të gjatë, ngase kjo çështje në njëfarë mënyre ka qenë edhe arsyeja kryesore që unë të ndiqja rrugën e studimit të fesë. Kam lindur dhe jam rritur në periudhën komuniste, kur feja konsiderohej opium që i dehte njerëzit dhe praktikimi i saj, lere më studimi, konsiderohej prapambetje dhe pa asnjë perspektivë, në veçanti për nxënësit e mirë.

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi 
BOTUES: Shtëpia Botuese "Kalem"
Faqet: 187