Koment I Kaptinës Shuara 

Koment I Kaptinës Shuara 

Koment I Kaptinës Shuara 

Regular price 350.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Quht "Shuara" për shkak se është e vetmja sure në Kur'an e cila përmendë poetët, pasi në fund të kësaj sure Allahu i Madhëruar bën krahasimin mes poetëve të lajthitur ose të devijuar  dhe poetëve musliman të udhëzuar.

Autor: Shefqet Krasniqi
Botues: Kalem
Faqet: 342