Edukimi Profetik 

Edukimi Profetik 

Edukimi Profetik 

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Shkëndija nga Edukimi Profetik. Qëllimi kryesor nëpërmjet këtij libri është që me këto këshilla profetike, me këto mësime të arta, shumëtë dashura e shumë të dobishme, të edukohemi si nga ana e besimit dhe nga ana e etikës e moralit, që më pas të fitojmë knaqësin e Allahut në këtë dunja dhe kënaqësinë e mëshirën e Tij në ahiret, kur do dalim para lartmadhërisë së tij, që është edhe synimi kryesor i besimtarit.

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi 
BOTUES: Shtëpia Botuese "Kalem"
FAQET: 382