Triniteti (Misteri Shekullor i Krishterimit)

Triniteti (Misteri Shekullor i Krishterimit)

Triniteti (Misteri Shekullor i Krishterimit)

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Autori në këtë vepër përpiqët të bëjë një njohje të ndërsjellë, duke orvatur që ta nxjerrë realitetin ashtu si është, duke qenë i liruar nga paragjykimet. Këtë e pohon në shumë vende dhe duke bërë ballafaqimin e dy besimeve, krushterizmit/islamit për të njëjtën çeshtje dhe duke ofruar argumentet e të dyja palëve, me një gjykim logjik dhe të arsyeshëm aty ku ka qenë e mundur një qasje e tillë.

Autor: Senad Maku
Faqe: 240
Botues: Dituria Islame