Terapia Dashuri

Terapia Dashuri

Terapia Dashuri

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Dashuria, siç mund ta shërojë njeriun, mund ta bëjë të ketë nevojë edhe për mjekim. Ajo, siç mund t'ia ndriçojë zemrën njeriut, mund t'ia nxije edhe jetën.

Përpjekja për ta analizuar dashurinë me një fantazi terapeutike si dikush që e ka kaluar jetën duke i besuar madhështisë së dashurisë dhe që e sheh dashurinë përgjatë gjithë jetës si dinamzimi shpirtëror i ekzistencës së njeriut, me të vërtetë mund të perceptohet si një paradoks.

Titulli: Terapia dashuri
Autor: Esan Gyl
Përkthyes: Fatmir Sulaj
Formati: A5
Faqe: 208
Viti i botimit: 2016
Botues: Furkan