Të tjerët për Islamin

Të tjerët për Islamin

Të tjerët për Islamin

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në histori janë të ralla rastet, rreth të cilave ka pasur aq paragjykime dhe kontradikta, sikurse është rasti me fenë islame dhe me Muhamedin (Alejhi selam). Islamin, si fe të ardhur pas Krsitherizmit, të kirshterët mesjetarë evropianë, e kanë shikuar si herezi, prej nga rezulton edhe prejardhja e mitit të vjetër për Muhamedin (alejhi selam) si kardinal renegat.

Autor: Ajni Sinani
Faqe: 172
Botues: Kryesia e Bashkësisë Islame të Republikës së Kosovës & Dituria Islame