Te porta e Xhennetit

Te porta e Xhennetit

Te porta e Xhennetit

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

çdo njeri, para se të zgjedhë mes dy gjërave, duht tëketë njohuri për avantazhet dhe disavantazhet e secilës dhe zgjedhjen ta bëjë duke u mbështetur në atë që fiton dhe atë që humb nëse zgjedh njërën. Po kështu është dhe çeshtja e kënaqësive të kësaj bote dhe atyre të botës tjetër.

Titulli: Te porta e Xhennetit
Autor: Mustafa Husni
Përkthyes: Elmaz Fida
Faqe: 174
Formati: A5
Viti i botimit: 2009
Shtëpia Botuese "Furkan"