Të menduarit pozitiv dhe çelsat e lumturisë

Të menduarit pozitiv dhe çelsat e lumturisë

Të menduarit pozitiv dhe çelsat e lumturisë

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Nëse ndodhë Kiameti e në dorën e ndonjërit prej jush gjendet fidani, nëse ka mundësi që ta mbjell para se sa të ndodhë le ta mbjell atë." (Muhamedi a.s.)

Autor: Madga Amer
Titulli: Forwell stress... Welcome tranquuillity Positive thinking & the keys to happiness
Përkthyes: Arsim Jonuzi
Botues: Shtëpia Botuese "Fondacioni i Rinisë Islame"
Faqe: 126