Tabloja e Paqes

Tabloja e Paqes

Tabloja e Paqes

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

çdo fëijë ka si model tëparë prindërit e tij. Ata janë model në gjithçka për fëmijën. Fëmija i sheh prindërit që ecin, edhe ai kërkon të ecë. I sheh tëhanë me duart e tyre dhe ai kërkon të hajë me duart e veta. I sheh teksa vishen vetë dhe ai kërkon tëvishet vetë. I sheh si komunikojn ata dhe i kopjonë ata. Tregime Motivuese nga Elmaz Fida.

Titulli: Tabloja e paqes (Tregime motivuese II)
Përmblodhi: Elmaz Fida
Faqe: 516
Formati: A5
Viti i botimit: 2017
Shtëpia Botuese "Furkan"