Si të Bëhesh nënë ideale?

Si të Bëhesh nënë ideale?

Si të Bëhesh nënë ideale?

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pasuria më e çmuar e një shoqërie janë fëmijët. Ata sot pa kurrfarë brenge luajnë në prehrin e nënës, ndërsa nesër po këta fëijë do ta udhëheqin popullin e vet dhe do të jenë ndërtues të adhmërisë.

Autor: Muhammed Hanif Abdulmexhid
Përktheu: Agim Avdiu
Botuese: Shëtpia Botuese "Dëshmia"
Faqe: 312