Si të arrihet suksesi 

Si të arrihet suksesi 

Si të arrihet suksesi 

Regular price 430.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

 Në kohën kur spiritualiteti dhe morali kanë përjetuar humbje, në kohën kur shkatërrimatarët në çdo vend manifestojnë dhe paraqesin "virtytet" e tyre, në kohën kur devijimi dhe dëshprimi kanë marrë hov, në kohë të këtilla vjen udhëtimi që brat me vete shpresën, udhëtimi pas të cilit vërsulen shpirtrat e atyre të cilët barrtin një brengë të thellë

AUTOR: Fejsal Omer Mahfuz Basharahil
PËKTHEU: Behxhet Jashari
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 230