Fshehtësia e nje Martese të Lumtur

Fshehtësia e nje Martese të Lumtur

Fshehtësia e nje Martese të Lumtur

Regular price 400.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Islami na mëson se martesa është "gjysma e fesë". Për shkak se plotëson aq shumë nevoja themelore të individit dhe shoqërisë, martesa shihet si një shtyllë prej guri në të cilën mbështetet e tërë jeta muslimane.

Autor: Ruka'ja Waris Maksud
Përkthyes: Ronald Hysa
Titulli Origjinal: Vodic Za Muslimanski Brak
Faqe: 174
Botues: Shtëpia Botuese "NuN"