El-Feuaid

El-Feuaid

El-Feuaid

Regular price 650.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Nëse do që të përfitosh nga Kurani, përqendrohu gjatë leximit dhe dëgjimit të tij, vëri veshin dhe ngulmo të jesh i pranishëm, mu sikur po të flet drejtpërdrejt vetë Ai që i ka thënë ato fjalë, spese me të vërtetë Zoti po të drejtohen përmes gjuhës së Profetit të Tij. Allahu i madhërurar thot: "Vërtet ketu ka këshillë për këdo që ka zemër, ose që vë veshin e dëgjon duke qenë i vemendshëm e dëshmues. (Kurani, 50:37)

Autori: Ibn Kajim El-Xheuzije
Përktheu: Justianian Topulli / Shuajb Rexha
Botuesi: Shtëpia Botuese "NuN"
Faqe: 288