Si shërohet Sihri? (Rukja për shërim nga sihri)

Si shërohet Sihri? (Rukja për shërim nga sihri)

Si shërohet Sihri? (Rukja për shërim nga sihri)

Regular price 600.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Rukja është seancë e heqjes së magjisë së zezë (sihrit), nga personi i magjijosur (i prekur me sihr), me leje të Allahut, vendim dhe ilaç të Allahut. Jetojmë në kohë të liga, ku gati çdo rrugë, lagje, mëhallë, gati çdo rrugicë ka nga ndonjë sihirbaz (magjistar), qoftë grua po burrë.

Autor: Grup Autorëzh
Titulli: El-'Illaxhi bi-l-Kur'ani min emradi-l" Es-Sarmu El-Betarru fit-tehaddi lis-sehareti el-eshrar
Faqe: 245
Shtëpia Botuese "Drita e Jetës"