Shtate Mëkatet Shkatërruese

Shtate Mëkatet Shkatërruese

Shtate Mëkatet Shkatërruese

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Njëri prej haditheve që kam shtjelluar dhe jam munduar të jap një angazhim modest në shpjegimin e tij ka qenë edhe hadithi i cili trajton shtatë mekatet e mëdha shkatërruese. 

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi
Botues: Shtëpia Botuese "Krenaria"
FAQET: 332