Shndërimi i Islamistëve 

Shndërimi i Islamistëve 

Shndërimi i Islamistëve 

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Shejhul Islam Në historinë e lëvizjeve sociale që kalojnë shoqëritë hasin ndryshime dhe ndodhi të larmishme, tëcilat përbëjnë tiparet dalluese të historisë së tyre si dhe kontribuojnë për rindërtimin e ndërgjegjes, motivimit intelektual e akademik të tyre.

AUTOR: Velid El Huvejrini
PËKTHEU: Enklid Pelari
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 164