Shenjat e Mëdha para ditës së Gjykimit

Shenjat e Mëdha para ditës së Gjykimit

Shenjat e Mëdha para ditës së Gjykimit

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Besimi në Ditën e Gjykimit është një nga bazat dhe shtyllat e besimit Islam. Ajo është dita kur të gjithë marrim shpërblimin dhe dënimin për punët dhe secili do të shkojë në parajsë ose në ferr sipas veprave që ka bërë. Kjo është arsyeja përse çdo profet paralajmëroi popullin e tij për Ditën e Gjykimit.

Titulli: Shenjat e mëdha para Ditës së Gjykimit
Autor: Ahmed Ali
Përkthyes: Daut Azemi
Faqe: 96
Formati: A5
Viti i botimit: 2014
Shtëpia Botuese "Furkan"