Sëmundja Rregulla dhe Dispozita

Sëmundja Rregulla dhe Dispozita

Sëmundja Rregulla dhe Dispozita

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Jeta në këtë botë është e pasigurt dhe përplot me rreziqe. Kalojmë përmes periudhave ndërruese dhe alternative të lumturisë dhe pikëllimit, fuqisë dhe dobësisë, pasurisë dhe varfërisë, shëndetit dhe sëmundjes, e kështu me rradhë.

Titulli: Sëmundja – rregulla dhe dispozita
Autor: Muhamed Xhibali
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 220
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan