Sëmbim Gjëmbi

Sëmbim Gjëmbi

Sëmbim Gjëmbi

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Si qasje gjithëpërfshirëse ndaj jetës, Islami ofron gjithçka që na duhet për t'i përballur me sukses vështrësisë që na duhet për t'i përballur me sukses vështirësitë që lindin pashmangshmërisht në rrugën tonë në jetë; qasja islame përfshin përgjigje kognitive, emocionale, mirsjellëse dhe komunale.

Titulli: Sëmbim gjembi
Autor: Aisha Utz
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 292
Formati: A5
Viti i botimit: 2020
Botues: Furkan