Sekretet e Udhëheqjes dhe Ndikimit

Sekretet e Udhëheqjes dhe Ndikimit

Sekretet e Udhëheqjes dhe Ndikimit

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Metodat më të larta të udhëheqjes dhe mënyrat më të fuqishme të ndikimit sipas historiografisë, së udhëheqësit më të çmuar në botë, Profetit [sal-lallahu alejhi ve sel-lem]. 

Ejani dhe mësoni mënyrat e suksesit sipas njeriut më të suksesshëm në rruzullin tokësor.

Titulli: Sekretet e udhëheqjes dhe ndikimit
Autor: Sulejman Ibn Ivad Kijman
Përkthyes: Artan Musliu
Faqe: 344
Formati: A5
Viti i botimit: 2013
Botues: Furkan