Rruga e Ndriçuar  

Rruga e Ndriçuar  

Rruga e Ndriçuar  

Regular price 450.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Libri Rruga e ndriçuar demanton shpifjet dhe akuzat për kinse pavlefshmërinë e Islamit për kohën moderne. Përkundrazi ajo sjell argumente së vetëm me pasimin e saj shoqëria njerëzore arrin të frymojë njerëzisht.

AUTOR: Dr.Shefqet Krasniqi 
BOTUES: Shtëpia Botuese "Krenaria"
FAQET: 362