Rruga e Muslimanit

Rruga e Muslimanit

Rruga e Muslimanit

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër është formuluar si një material njohurish fillestare për çdo musliman. Ai është një bashkim i përpunuar i dy librave të mirënjohur "Akidja Islame" dhe "Rruga e Muslimanit".

Ky libër është i dobishëm për ata që janë në hapat e para të Islamit.

Autor: Muhamed Xhemil Zejno
Faqe: 97