Rizbulimi i Namazit Komunikimi me Allahun

Rizbulimi i Namazit Komunikimi me Allahun

Rizbulimi i Namazit Komunikimi me Allahun

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Pse i Dërguari i Allahut [sal-lallahu alejhi ve sel-lem] e identifikoi namazin si faktor determinues e dallues mes besimtarit dhe jobesimtarit? Pse ishte namazni një veçori për të cilën Profeti Muhamed [sal-lallahu alejhi ve sel-lem] e përkujtoi komunitetin e tij madje edhe në shtratin e vdekjes, duke thënë: "Për Zotin, mos e braktisni namazin!"?

Titulli: Rizbulimi i namazit – Komunikimi me Allahun
Autor: Bassam Saeh
Përkthyes: Osman Osmani
Faqe: 156
Formati: A5
Viti i botimit: 2019
Botues: Furkan