Qëndrimi i Islamit ndaj Muzikës

Qëndrimi i Islamit ndaj Muzikës

Qëndrimi i Islamit ndaj Muzikës

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Tema e këtij libri, siç mund të kuptohet nga vetë titulli, është muzika dhe qëndrimi i Islamit për të. Para se të përgjigjemi në këtë pyetje, të themi diç për përhapjen e dëgjimit të muzikës në viset tona, se sa është mishëruar dëgjimi i muzikës në poullin tonë, flet mjaft fakti që nëse kaloni nëpër ndonjë vend mysliman, më përjashtim të periudhës së dimrit në rastin më të shpesht do të dëgjoni muzikë të zhurmshme nga ndonjë kasetofon i vendosur në dritarën e hapur.

Autor: Ebu Tajib Et-Taberi
Titulli Origjinal: Err-Eddu limen Juhibbus-Sema'a
Përkthyes: Sylejman F. Aliu
Faqe: 221
Botues: Gami