Porosi të martuarve 

Porosi të martuarve 

Porosi të martuarve 

Regular price 250.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Ky libër për të martuarit është në kuadërt të serialit "Shtëpi të qeta" të dr. Adil Abdulxhebarrit. Ky serial ka paraqitur përvojat e familjeve të shquara dhe është transmetuar në radio programin e Radio Kur'ani Kerim.

AUTOR: Adil ibën Abdullah el-Abdulxhebarr
PËKTHEU: Sabahudin Fetahu
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 192