Përso të mos na mjaftojë Morali ynë?

Përso të mos na mjaftojë Morali ynë?

Përso të mos na mjaftojë Morali ynë?

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

I dërguari i Allahut (a.s) ka arritur që me fjalët dhe veprat e tij të vendosë programin më fisnik për moralin e lartë, program që ky që ndërtohet mbi themelet e ndërgjegjësimit shpirtëror dhe shpresën në shpërblimin e Tij.

Autor: Jahja Ibn Ibrahim El Jahja
Titulli: E lejse fi ahlaktina kifaje?
Përkthyes: Sedat Islami
Faqe: 118
Botues: Shembulli