Përfundimi i Mirë

Përfundimi i Mirë

Përfundimi i Mirë

Regular price 50.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Besimtari i vërtetë i sheh gjynahet e tij dhe veten sikurs të ishte duke qënduar nën një kodër e cila në çdo çast mund të bjerë mbi të." [Buhariu, 11]

Autor: Abdullah ibën Muhamed el-Mutllak
Titulli: Dobar Zavrsetak
Përkthyes: Sabahudin Fetahu
Faqe: 54
Botues: NuN