Per Nje Jete Te Begate

Per Nje Jete Te Begate

Per Nje Jete Te Begate

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Qani Sulku u lind ne Diber ne vitin 1982, ku dhe kreu shkollen 8-vjecare dhe te Mesme, ndersa studimet e larta per Gjuhe - Letersi shqipe i perfundoi ne Universitetin e Tiranes. U diplomua gjithashtu ne nivel Master Shkencor per Gazetari - Komunikim me rezultate te shkelqyera ne po te njejtin universitet. Ka kryer dy shkolla me karakter fetar Islam: Institutin "Ebu Hanife" per Shkenca Islame dhe Gjuhe Arabe, si dhe Qendren "El Furkan" per mesimin permendesh te Kuranit Fisnik. Per vite me radhe eshte angazhuar ne radio si spiker, gazetar dhe prezantues ne drejtimin e programeve te ndryshme, kryesisht fetare, si psh: "Busulla e Jetes", "Thesaret e Ramazanit", "Dy tregime-shume mesime", etj. Ai eshte spikatur edhe ne fushen e publicistikes, ku ka shkruar mbi tema fetare, kulturore, edukative, sociale ne disa revista kulturore dhe shkencore si: Drita Islame, Zani i Nalte. Drita e Kuranit, etj. Eshte redaktor gjuhesor i disa librave te autoreve te ndryshem. Ky eshte libri i pare i Qani Sulkut per lexuesin shqiptar. 

Autor: Qani Sulku
Botues: Lexo
Faqe: 190