Omer bin Abdulazizi – imami i devotshëm dhe prijësi i drejt

Omer bin Abdulazizi – imami i devotshëm dhe prijësi i drejt

Omer bin Abdulazizi – imami i devotshëm dhe prijësi i drejt

Regular price 0.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Thuaj: Ky libër është pasqyrim i një modeli të madh reformimi, të cilin e ngriti prijësi i drejtë Omer Bin Badulazizi [radijallahu anhu]. Ai largon një subjekt politik dhe social të ngritur mbi padrejtësi dhe armiqësi. Gjithashtu, ai largoi edhe ndarjen klasore, e cila ishte krijuar mbase vdekjes së prijësit të besimtarëve, Muavijes [9radijallahu anhu], sepse nga objektivat e Islamit ishte dhënia fund e kësaj ndarjeje.

Titulli: Omer bin Abdulazizi – imami i devotshëm dhe prijësi i drejt
Autor: Abdilaziz Humejdi
Faqe: 309
Formati: B5
Viti i botimit: 2018
Botues: Furkan