Oaz me thesare

Oaz me thesare

Oaz me thesare

Regular price 700.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

E nisa ta shkruaj këtë libër nga dëshira e madhe që kisha për të zbuluar sa më shumë rreth xhevahireve të shumtë që gjenden në këtë fe, në fenë e të parëve tanë, për jetën, qëndrimet, theniet dhe bëmat e tyre dhe këtë gje t'ia ofroja në mënyr të përmbledhur edhe lexuesit tonë shqipfolës kudo që ndodhet.

Autor: Gerald Xhafer Hala
Faqe: 447
Botues: Mileniumi i Ri