O shokët e Mi të Burgut

O shokët e Mi të Burgut

O shokët e Mi të Burgut

Regular price 300.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në mes ndarjes së kohërave merr njeriu frymëmarrjen e tij, që të dëgjojë ritmin e saj e ajo rikthehet nga fillimi, mes dy plumbave merr i vrari trupin e tij që të bëhet dëshmitar i kohës së padrejtësisë, dhe mes dy fjalëve merr poeti madhështinë e tij derisa të zotërojë shkronjënë e shkronjës dhe vazhdon të thellohet në interpretim dhe shpresë.

Titulli: O shokët e mi të burgut
Autor: Ejmen El-Utum
Përkthyes: Xhemal Ahmedi
Faqe: 280
Formati: A5
Viti: 2018
Botues: Furkan