Njeriu dhe shejtani 

Njeriu dhe shejtani 

Njeriu dhe shejtani 

Regular price 120.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Dialli është armik juaji, pra, edhe ju konsiderojeni armik. Ai e thërret atë grupin e vet vetëm për t'i bërë banues të zjarrit." (Kur'an 40:6)

AUTOR: Grup Autorësh
PËKTHEU: Grup Përkthyesish
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 122