Një Thesar Nga Gazaliu, Doracak Për Shpirtin E Paepur

Një Thesar Nga Gazaliu, Doracak Për Shpirtin E Paepur

Një Thesar Nga Gazaliu, Doracak Për Shpirtin E Paepur

Regular price 150.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Një Thes nga Gazaliu" përmban dyzet pesazhe nga librat e Ebu Hamid Gazaliut, kryeshisht nga libri "Ringjallja e shkencave të fesë", të cileve jau kam bashkangjitur dyzet artikuj me një gjuhë, të cilën e llogaris të përshjtatshme për kohën qëjetojmë, e cila u predikon mendjeve dhe zemrave të lexuesve muslimanë dhe jomuslimanë.

Autor: Mustafa Abu Sway
Botues: AJAN
Faqe: 118