Një ditë me Profetin

Një ditë me Profetin

Një ditë me Profetin

Regular price 200.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

Në vazhën e ditë së të Dërguarit [sal-lallahu alejhi ve sel-lem] dhe ngjarjeve të të jetës së tij, gjejmë atë qëështë përsosmërisht konsistente me përvojën njerëzore, në kontekstin më të gjerë dhe në aspektet e zakonshme.

Titulli: Një ditë me Profetin [sal-lallahu alejhi ve sel-lem]
Autor: Abdulvehab Turejri
Përkthyes: Osman Osmani
Formati: A5
Faqe: 200
Viti i botimit: 2019
Shtëpia Botuese "Furkan"