Namazi me xhemat 

Namazi me xhemat 

Namazi me xhemat 

Regular price 80.00 Ден
‏‏‎ ‎‏‏‎ ‎Blini këtë libër

"Letër Urgjente, dërguar fqiut të Xhamisë dhe atij që e dëgjon Ezanin."

AUTOR: Muhamed bin Abdulaziz El-Musnid
PËKTHEU: Ismet Sherifi
BOTUES: Shtëpia Botuese "NuN"
FAQET: 67